Ντουντουλάκης: Δωρεάν εξετάσεις ενάντια στον καρκίνο του Μαστού

Δωρεάν εξετάσεις ενάντια στον καρκίνο του Μαστού προσφέρει για μία ακόμα χρονιά το Ιατρείο Μαστού που λειτουργεί στο ιατρείο του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη.

Δωρεάν εξετάσεις για μία ακόμα χρονιά για την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του Μαστού προσφέρει το Ιατρείο Μαστού που λειτουργεί στο ιατρείο του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου Ντουντουλάκη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πριν 5 χρόνια το κείμενο του Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρουργού Νεκτάριου “Η Άμυαλη Βιολέτα” έγινε φιλανθρωπική μουσικοθεραπευτική παράσταση, υποστηριζόμενη από 33 συλλόγους ασθενών και κοινωνικές οργανώσεις. Η παράσταση είχε διπλό φιλανθρωπικό σκοπό:

Την ευαισθητοποίηση γυναικών και ανδρών, για την πρόληψη του γυναικείου και ανδρικού καρκίνου του μαστού και την αποκατάσταση γυναικών που είχαν μαστεκτομηθεί λόγω καρκίνου και αδυνατούσαν οικονομικά και ασφαλιστικά να αποκαταστήσουν το μαστό τους.

Τα επόμενα χρόνια, στο ιατρείο μαστού, δεκάδες γυναίκες έλαβαν δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις πρόληψης. Εκπαιδεύτηκαν στην αυτοψηλάφηση, ασθενείς που είχαν μαστεκτομηθεί. Δέχθηκαν δωρεάν ιατρικές εκτιμήσεις αποκατάστασης και ψυχοκοινωνική υποστήριξη

Φέτος, οι δράσεις πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού εμπλουτίζονται με τη συμμετοχή του γυναικολόγου κ. Κανιατζη Παναγιώτη και τη συνεργασία των Διαγνωστικών Κέντρων ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ.

Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Όλοι μπορούμε, καθένας με την ειδικότητα και τη θέση του να συμβάλλει στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για τη δωρεάν εξέταση στο 210-2235410
Διεύθυνση: Σαρανταπόρου 1, Αθήνα ΤΚ 11144

Η πρόσκληση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση απευθύνεται και στους άντρες γιατί ο καρκίνος του μαστού αφορά και αυτούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ