Κορωνοϊός: Η Johnson ξεκινά δοκιμές Φάσης 2 για το εμβόλιο σε 3 χώρες

Η μονάδα Janssen της Johnson & Johnson θα αρχίσει τις δοκιμές της Φάσης 2 για το εμβόλιο της κατά της COVID-19, νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός, στην Ισπανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα.

Η μονάδα Janssen της Johnson & Johnson θα αρχίσει τις δοκιμές της Φάσης 2 για το εμβόλιό της κατά της COVID-19, νόσου που προκαλεί ο κορωνοϊός, στην Ισπανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα ο Ισπανός υπουργός Υγείας κ. Σαλβαδόρ Ίγια, καθώς η φαρμακοβιομηχανία αυτή των ΗΠΑ διευρύνει τις δοκιμές για το πειραματικό εμβόλιο της.

Η δοκιμή θα διαρκέσει δύο μήνες και θα περιλαμβάνει 590 συμμετέχοντες στις τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων 190 στην Ισπανία, δήλωσε ο κ. Ίλα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη.

Περισσότερα από 150 υποψήφια εμβόλια αναπτύσσονται και δοκιμάζονται παγκοσμίως για την αναχαίτιση της πανδημίας της COVID-19, με 30 να δοκιμάζονται σε ανθρώπους. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο κατά της COVID-19, εκτός από εκείνο που έχει λάβει άδεια στη Ρωσία πριν από την έναρξη μεγάλης κλίμακας δοκιμών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ