Ξανθός: Η ΝΔ επικράτησε, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρή δύναμη ελπίδας (audio)

Υπάρχει ένα σαφές εκλογικό αποτέλεσμα με την επικράτηση της ΝΔ και μια αξιοπρεπέστατη καταγραφή δυνάμεων για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο βουλευτής Ρεθύμνου και απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Όπως τόνισε, ο Συνασπισμός ανέβασε τα ποσοστά του σε σχέση με τις Ευρωεκλογές. Ενώ δεν απέχει πολύ από τα ποσοστά των εθνικών εκλογών το 2015.

Υπάρχει ένα σαφές εκλογικό αποτέλεσμα με την επικράτηση της ΝΔ και μια αξιοπρεπέστατη καταγραφή δυνάμεων για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο βουλευτής Ρεθύμνου και απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος τόνισε ότι ο Συνασπισμός ανέβασε τα ποσοστά του σε σχέση με τις Ευρωεκλογές, ενώ δεν απέχει πολύ από τα ποσοστά των εθνικών εκλογών το 2015.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η βασική αιτία της ήττας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε μια σειρά μνημονιακά μέτρα. Αλλά και την κόπωση της κοινωνίας, που εδώ και καιρό βιώνει μια μόνιμη ανασφάλεια.

Επίσης, κόστος προκάλεσε η πλήρης διαστρέβλωση του περιεχομένου της συνθήκης των Πρεσπών. Όπως και το προσφυγικό. Έγιναν και συστηματικό εργαλείο προπαγάνδας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ν.Δ. κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει τη δυσαρέσκεια και να κερδίσει τις εκλογές, χωρίς να έχει πείσει για τις θέσεις της, κατέληξε ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ Ξανθού στην ΕΡΤ Χανίων:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ