Το θέμα στέγασης δύο κοινωνικών φορέων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μετά τη σημαντική συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Μαράκα Βασιλικής, και του Προέδρου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ‘’Victor Artant – ΝΙΚΗ’’, Σμπράου Ευαγγέλου, με το θρησκευτικό Ηγέτη της χώρας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ακολούθησε συνάντηση την 9η Ιανουαρίου 2019 με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έθεσαν στον κ. Παυλόπουλο το εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αφορά στη μελλοντική στέγαση των δύο κοινωνικών φορέων που εκπροσωπούν οι οποίοι εδρεύουν εντός του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη λεπτομερή ανάλυση εκ μέρους της κας. Μαράκα και του κ. Σμπράου, έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να παρέμβει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους ώστε να εξευρεθεί μόνιμη λύση στο παραπάνω πρόβλημα καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτό τους προέδρους των δύο φορέων.

Όπως τονίζουν οι δύο φορείς, μετά τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με το σύνολο, σχεδόν, της Πολιτειακής, πολιτικής και θρησκευτικής Ηγεσίας της χώρας είναι αναγκαίο να γίνει μία σημαντική προσπάθεια ώστε το θέμα αυτό να τύχει δημοσίευσης και προβολής ώστε τα λόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ