Θεοκλής Ζαούτης: Επίσκεψη του Προέδρου ΕΟΔΥ στο αμερικάνικο CDC

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Καθηγητής Παιδιατρικής Θεοκλής Ζαούτης βρίσκεται στις Η.Π.Α, προσκεκλημένος του CDC και του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Καθηγητής Παιδιατρικής Θεοκλής Ζαούτης βρίσκεται στις Η.Π.Α, προσκεκλημένος του CDC και του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ .

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην πληθώρα των επιστημονικών και θεσμικών συναντήσεων που θα έχει, τον συνοδεύει ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Δημήτρης Παρασκευής.

Ο κ. Ζαούτης πρόκειται να συναντηθεί σήμερα Τετάρτη 08.06.2022 στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α (CDC), με τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ινστιτούτων Δημόσιας Υγείας (IANPHI) και του προγράμματος του CDC για τα Εθνικά Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας.

Αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης καθώς και με τους αρμόδιους για τις Μυκητολογικές ασθένειες αλλά και με εκπροσώπους του Εθνικού Συστήματος Επιτήρησης Λυμάτων και Επιτήρησης Δεδομένων COVID.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Ζαούτης, αναμένεται να αναπτύξει στις συναντήσεις του, τις Προτεραιότητες και τους Στόχους του Ελληνικού Δικτύου για την Αντιμικροβιακή αντοχή, αλλά και ζητήματα σχετικά, με τις Παγκόσμιες Μη Μεταδοτικές Ασθένειες, Γονιδιωματικής της Δημόσιας Υγείας και Παγκόσμιας Υγειονομικής Ασφάλειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ