Σε στάση εργασίας οι εργαζόμενοι για τα Βαρέα Ανθυγιεινά στα νοσοκομεία

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 11/4/2019, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία από τις 7 π.μ. έως τις 3 μ.μ., με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, με κύριο αίτημα τους την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), την Δευτέρα 8/4/2019 απεστάλη επιστολή στην υπουργό Εργασίας, κα Αχτσιόγλου. Αίτημα ήταν συνάντηση την Πέμπτη 11/4/2019 κατά την ώρα της κινητοποίησης έξω από το υπουργείο Εργασίας. Κύριο θέμα είναι το μείζον ζήτημα της ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ:

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση». Η κα Αχτσιόγλου δεν μπορεί να το παίζει «Πόντιος Πιλάτος». Στο Υπουργείο Εργασίας εάν δεν το έχει αντιληφθεί επιλέχθηκε να ολοκληρώσει την εφαρμογή του καταστροφικού νόμου Κατρούγκαλου για τη Κοινωνική Ασφάλιση.

Πώς μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες ο Επαγγελματίας Υγείας στα 67 έτη που συνταξιοδοτείται με τέτοια εργασιακή εξουθένωση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας;

Η κα Αχτσιόγλου καλό είναι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία του ΕΦΚΑ στη Κάνιγγος 29 το πρώην Γενικό Λογιστήριο, της οποίας προΐσταται για να πληροφορηθεί το χάλι.

Είναι στοίβα οι φάκελοι με τις εκκρεμείς συντάξεις οι οποίες ξεπερνούν τις 10.000 για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο. Τώρα εκκαθαρίζονται οι συντάξεις που υποβλήθηκαν Φλεβάρη του έτους 2017. Οι εκκρεμείς συντάξεις από εργαζόμενους στα Νοσοκομεία είναι 3.000.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ