Προκήρυξη 902 θέσεων γιατρών στο ΕΣΥ – Αναλυτικά όλοι οι πίνακες

Στην προκήρυξη 902 θέσεων γιατρών προχώρησε το υπουργείο Υγείας, οι οποίες αφορούν ειδικευμένους γιατρούς επί θητεία όλων των ειδικοτήτων, για τα νοσοκομεία και Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα.

Στην προκήρυξη 902 θέσεων γιατρών προχώρησε το υπουργείο Υγείας, οι οποίες αφορούν ειδικευμένους γιατρούς επί θητεία όλων των ειδικοτήτων, για τα νοσοκομεία και Γενικά Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, οι οποίες θα γίνονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας και την ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, αρχίζει στις 11/06/2019 και ώρα 12.00 και λήγει στις 01/07/2019 ώρα 12.00.

Όπως τονίζει ανακοίνωση από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

“Οι 902 ειδικευμένοι ιατροί σύντομα θα πιάσουν δουλειά. Θα ενισχύσουν το δυναμικό των Νοσοκομείων μας. Οι γιατροί κατανέμονται και στις επτά (7) Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας. Ανάλογα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες τους, όπως φαίνεται στους πίνακες που ακολουθούν”.

Οι αποφάσεις για την προκήρυξη των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο μέχρι και την 23/05/2019.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Δείτε αναλυτικά όλους τους πίνακες με τις θέσεις που προκηρύσσονται:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ