Πολάκης κατά Ν. Γεωργιάδη: Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους

Τις παρεμβάσεις μέσω facebook συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης με «θύμα» αυτή τη φορά τον Νίκο Γεωργιάδη, τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους». Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Νίκο Γεωργιάδη, με αφορμή την παραγραφή του αδικήματος της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, υποστηρίζοντας ότι το άρθρο με το οποίο παραγράφηκε το αδίκημα, αναθεωρήθηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Τις παρεμβάσεις μέσω facebook συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης με «θύμα» αυτή τη φορά τον Νίκο Γεωργιάδη, τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους»

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Αυτή η παραγραφή θα περάσεις στις μαύρες σελίδες της ελληνικής Δικαιοσύνης», λέει ο Παύλος Πολάκης και αναρωτιέται αν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ή ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτή την απόφαση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη – Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει!!!Αυτή η “παραγραφή” θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσύνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!!ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ,ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτή την προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος;;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!!Εμεις ως ΣΥΡΙΖΑ ειχαμε…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 2. Dezember 2019

Η παραγραφή του αδικήματος του Ν. Γεωργιάδη

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οδηγήθηκε στην παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην βουλευτή, ο οποίος άκουσε την απόφαση καθισμένος στο εδώλιο. Μάλιστα, η εισαγγελέας της έδρας δήλωσε ότι είναι υποχρεωμένη να δεχθεί την ένσταση παραγραφής, επισημαίνοντας πως η ίδια δεν το επιθυμεί.

Πρωτόδικα ο Νικ. Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Το Τριμελές Πλημμελειοδικειο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας. Παράλληλα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον πρώην βουλευτή κανένα ελαφρυντικό, ενώ χορήγησε αναστολή έως την εκδίκαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ