Πολάκης: Αυτοψία έξω από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δίχως μάσκα! (βίντεο)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχείρησε να κάνει «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο σε δηλώσεις μπροστά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό κρατούσε την μάσκα στο χέρι.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχείρησε να κάνει «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο σε δηλώσεις μπροστά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό κρατούσε την μάσκα στο χέρι.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η ενέργειά του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να του χρεώσουν μια νέα γκάφα… μεγαλύτερη και από αυτή με το «τσιμπούσι του lockdown» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε τον πρώην υπουργό με τη μάσκα ανά χείρας έξω από τη ΜΕΘ του Σωτηρία

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2741603016083162/
Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωση, αναφέροντας:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής.

Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη.

Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα είχε προκληθεί έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρώντας να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση είπε ότι δεν έχει στηριχθεί το εθνικό σύστημα υγείας με αρκετές κλίνες ΜΕΘ και με υγειονομικό προσωπικό. Προκειμένου να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του ισχυρίστηκε ότι από τις 50 κλίνες ΜΕΘ που αποτελούν δωρεά της Βουλής στο νοσοκομείο Σωτηρία είναι λειτουργικές μόλις οι 9.

«Κάνετε λάθος όλες οι κλίνες είναι διαθέσιμες και λειτουργικές και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 15 ασθενείς» εξήγησε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας υπογραμμίζοντας ότι το κοινοβούλιο έχει καθημερινή ενημέρωση από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Τη σκυτάλη από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας χυδαία επίθεση με πληροφορίες που αποδείχθηκαν … fake news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ