Πολάκης για αντικαπνιστικό: «40 νοματαίοι καπνίζουμε σε μια στρούγκα»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για παλαιότερες φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για παλαιότερες φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει στο υπουργείο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα του και πρόσθεσε: «Είχαμε σύσκεψη με προμηθευτές αιμοδυναμικών όπου τους αναγκάσαμε να μειώσουν σημαντικά τις τιμές τους. Μετά την σύσκεψη ένας από αυτούς που μετείχαν και ήταν δυσαρεστημένος με έβγαλε φωτογραφία να καπνίζω».

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτικό ενδιαφέρον όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος και ανέφερε πως ο ίδιος ούτε μέσα στην ολομέλεια, ούτε στο σπίτι του καπνίζει.

«Η επιλογή του καπνίσματος είναι προσωπική. Εδώ μέσα, όπως και στο σπίτι μου, δεν έχω καπνίσει. Μιλάτε για το κάπνισμα. Όσες φορές το αναφέρετε, τόσες ψήφους πήρα. Αν θέλετε να είστε ριζοσπαστικοί για το κάπνισμα, γιατί δεν βάζετε μάθημα στα σχολεία για την απαγόρευση του καπνίσματος; Ό,τι έκανε ο Αβραμόπουλος θα κάνετε και εσείς. Πηγαίνετε να πείτε στους αστυνομικούς που είναι σε λαγκάδια και χωριά, να πάνε στα καφενεία να βάλουν πρόστιμα».

Τι είπε ο Πολάκης για τα αντικαπνιστικά μέτρα στη βουλή

Πάντως όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνει ο Πρόεδρος της Βουλής προκειμένου να μην καπνίζουν οι βουλευτές στο κοινοβούλιο, ο κ. Πολάκης δυσανασχέτησε λέγοντας:

«Εδώ στην Βουλή μέσα οι μισοί συνάδελφοι βουλευτές της ΝΔ είναι πιο φανατικοί καπνιστές. Μας έχει υποχρεώσει ο Τασούλας να καπνίζουμε 40 νοματαίοι σε ένα χώρο που είναι στρούγκα. Ενώ πριν ήταν δυο καφενεία, ένα καπνιζόντων και ένα μη καπνιζόντων. Αυτή είναι η υποκρισία και η κακομοιριά που σας διακρίνει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ