Πολάκης: Άγρια κόντρα με Άδωνι στη Βουλή -«Όταν με βλέπεις, τρέμεις»

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η επτάωρη συνεδρίαση της Βουλής για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η συζήτηση πήρε φωτιά με απειλές που εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έκανε λόγο για τρίτο γύρο στην υπόθεση Novartis.

Η συζήτηση πήρε φωτιά με απειλές που εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έκανε λόγο για τρίτο γύρο στην υπόθεση Novartis.
Παύλος Πολάκης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, κ. Πολακης, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας όμως λόγω δύο εκλογών του 2015 τα αδικήματα του έχουν παραγραφεί. Πρόσθεσε ότι για τα πολιτικά πρόσωπα που έχει αρχειοθετηθεί η υπόθεση τους αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «και του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου είχαν αρχειοθετηθεί και μετά πήγαν φυλακή». Ο κ. Πολακης κατεβαίνοντας από το βήμα είπε με το γνωστό του ύφος «γι’ αυτό προσέξτε και έπεται και τρίτος γύρος».

Η απάντηση Αδωνι στον Πολάκη

Στις απειλές και τις κατηγορίες Πολάκη εναντίον του απάντησε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και οι ανέβηκαν ακόμα πιο πολύ.

«Κάνατε εξεταστική επιτροπή για δύο χρόνια και δεν αποδείξατε τίποτα. Το περίφημο πόρισμα σας ντραπήκατε να το φέρετε στην ολομέλεια και δεν έγινε ποτέ συζήτηση για το πόρισμα αυτό. Δεν το φέρατε γιατί δεν είχε μέσα απολύτως τίποτα. Εγώ ως πολιτικός δέχομαι να ψάχνονται οι πολιτικοί και να τους κατηγορεί ο καθένας για ότι θέλει. Το θέμα όμως δεν είναι τι λέει ο καθένας αλλά το τι αποδεικνύεται.

Εμένα με έψαξε εισαγγελία διαφθοράς δύο χρόνια αλλά από ότι μας είπατε η αρχειοθέτηση δεν φτάνει θέλει και στάμπα από τον Πολάκη για να έχουμε αθωότητα εάν δεν μας αθωώσει ο δικαστής Πολάκης δεν γίνεται. Κύριε Πολάκη για την προκαταρκτική που μιλάμε σήμερα το πιθανότερο είναι να καταλήξετε εσείς στον εισαγγελέα πάρα εγώ.

Γιατί θα ερωτηθούν οι ψευδομάρτυρες όταν αρθεί η ασυλία τους αν πράγματι τους ξέρατε όπως έχετε πει σε τηλεοπτική εκπομπή και αν πράγματι τους ξέρατε τότε είστε κι εσείς εμπλεκόμενος στην σκευωρία περί αλλοιώσεως του πολιτεύματος και ισόβια κάθειρξη. Επειδή εισαγγελέας δεν είσαι και όταν με βλέπεις τρέμεις, σταμάτα τα αυτά και πείτε ναι στη προκαταρκτική που δεν την ψηφίζετε και μην κρύβεστε.»

Ανταπάντηση Πολάκη στον Αδωνι

Επί προσωπικού ζήτησε να ανταπαντήσει ο κ. Πολάκης στην φράση του κ. Γεωργιάδη ότι τον βλέπει και τρέμει. «Επειδή έκανες από μακριά κάποιες χειρονομίες του στυλ τώρα ήρθε η σειρά μας που άλλαξαν τα πράγματα εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Κάτι τέτοιους ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε για πρωινό, εντάξει; άντε μπράβο!»

Η αντιπαράθεση των δύο πολιτικών τελείωσε με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά από το έδρανο του ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ο κ. Πολάκης από τα όσα έχουν συμβεί και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας να του φωνάζει από το δικό του έδρανο είσαι ψεύτης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ