Ρουσφετολογικές προεκλογικές τοποθετήσεις 58 υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ και την μετάταξη της Διοικήτριας 2ης ΥΠΕ, φίλης του Πολάκη, ως γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ρουσφετολογικές προεκλογικές τοποθετήσεις 58 υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ και την μετάταξη της Διοικήτριας 2ης ΥΠΕ, φίλη του Πολάκη, ως γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ:   

Η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα. Ιορδανίδου παραιτήθηκε πριν βουλιάξει το καράβι και μετατάχθηκε σε ομοιόβαθμη συνιστώμενη προσωρινή προσωποπαγή θέση ιατρού στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός. Με απόφαση Υπουργού. Να προλάβει.

41 τοποθετήσεις Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και 17 τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώθηκαν σήμερα. Προεκλογικά ρουσφέτια και ταυτόχρονα καλύπτει τα νώτα της η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η απόσπαση είναι για τρία χρόνια!!!

Μία εκ των αποσπασθέντων στο ΣΕΥΥΠ εμπλέκεται από το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ότι είχε αφήσει επί μακρόν τον υπηρεσιακό φάκελο του κου Μπούτου με τα πλαστά πτυχία στο γραφείο του για να τα αφαιρέσει!!!

Και μη χειρότερα!!!

Σας κοινοποιούμε τις αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Τι απαντά η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

Στις 3/6/2019, η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στο Δελτίο Τύπου με Αρ. Πρωτ.. 1679, αναφερόμενη στη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και «φίλη» του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, ψευδώς διαδίδει ότι Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «εγκατέλειψε τη 2η ΥΠΕ», ότι Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «παραιτήθηκε» από την θέση της ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ, προκειμένου να προλάβει «πριν βουλιάξει το καράβι».

Ενημερώνουμε τους αξιότιμους κ. Γιαννακό και κ. Παπαναστάση ως εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Η κ. Ιορδανίδου παραμένει Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. μέχρι τη λήξη της θητείας της (ΦΕΚ Τεύχος ΥΟΔΔ 228/23.04.2018) στις 15/3/2020 και συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα της και να προασπίζεται το ΕΣΥ με το ίδιο πάθος και αίσθημα ευθύνης που κάνει μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά στην απόφαση διορισμού των επιθεωρητών στο ΣΕΥΥΠ, αυτή αποτελεί το τελικό στάδιο μιας απολύτως νόμιμης διαδικασίας που ξεκίνησε το περασμένο έτος, στις 29/11/2018, με την υπ’ αρ Ά1β/Γ.Π.οικ.92729 Απόφαση Συγκρότησης και Ορισμού Μελών της Τριμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής, της οποίας η κ. Ιορδανίδου, μαζί με τον κ. Στ. Ευαγγελάτο και Ε. Γεωργόπουλο διατέλεσε μέλος.

Η μετάταξη της κ. Ιορδανίδου ουδόλως επηρεάζει την άσκηση των καθηκόντων της, ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ καθώς και την υλοποίηση του ήδη αναγνωρισμένου έργου της.

Σήμερα αποστέλλεται εξώδικη δήλωση προς όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την αισχρή συκοφαντική επίθεση και την εγκληματική διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, για τη Διοικήτρια αυτής και το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας επιφυλασσόμενών απάντων των δικαιωμάτων τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα