ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφέτια η επιλογή 1.576 γιατρών, νοσηλευτών, πληρωμάτων

“Το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει τα ρουσφέτια του ΚΕΕΛΠΝΟ στην επιλογή των 1.576 υπαλλήλων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του προγράμματος PHILOS”, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για τις προσλήψεις που ήθελε να κάνει προεκλογικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ -με ειδική άδεια κατ’ εξαίρεση- χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η δικαίωση από το ΑΣΕΠ υποψηφίων που απορρίφθηκαν επειδή δεν είχαν «μέσον».

"Το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει τα ρουσφέτια του ΚΕΕΛΠΝΟ στην επιλογή των 1.576 υπαλλήλων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του προγράμματος PHILOS", όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας πως πρόκειται για τις προσλήψεις που ήθελε να κάνει προεκλογικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ -με ειδική άδεια κατ’ εξαίρεση- χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η δικαίωση από το ΑΣΕΠ υποψηφίων που απορρίφθηκαν επειδή δεν είχαν «μέσον».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με όσα τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ για τα ρουσφέτια σε ανακοίνωση της:

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκήρυξε 1576 θέσεις εργασίας με δύο χρόνια σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου στα πλαίσια της υλοποίησης της δράσης με τίτλο «ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση –PHILOS για την κάλυψη υγειονομικών μονάδων –ΕΚΑΒ και άλλων υπηρεσιών».

Οι εν λόγω γιατροί, νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρων θα κάλυπταν κυρίως τα νησιά ενόψει καλοκαιριού. Επέλεξαν τους δικούς τους. Έγιναν δεκάδες ενστάσεις στο ΑΣΕΠ από απορριφθέντες υποψήφιους. Με τα μαγειρέματα έμειναν ακάλυπτα τα νησιά το καλοκαίρι!!!

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ζήτησε να γίνουν κατ’ εξαίρεση οι προσλήψεις προεκλογικά με βάση τον ρουσφετολογικό πίνακα που είχε εκδώσει. Χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν οι ενστάσεις.

Δεν κατάφερε τελικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάρει ειδική άδεια να κάνει τις προσλήψεις. Έτσι 12/7/2019 λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, κοινοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ σε απορριφθέντες υποψηφίους οι οποίοι είχαν καταθέσει ένσταση στο ΑΣΕΠ ότι δικαιώθηκαν και προσλαμβάνονται.

Στον κατάλογο των προσληφθέντων συνεχίζουν να είναι πολλοί με ρουσφετολογικά κριτήρια. Πολλοί αδικημένοι υποψήφιοι θεώρησαν μάταιο να προσφύγουν στον ΑΣΕΠ να κάνουν ένσταση λόγω των διαδικασιών, αλλά και του παραβόλου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, με αυτά τα παιχνιδάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ μένουν ακάλυπτα τα νησιά!!!

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να παρέμβει άμεσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για αποκατάσταση των αδικών, που τυχόν έχουν γίνει, στην κατάταξη των επιτυχόντων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ