Πλεύρης: Αήθης η επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα – Εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ

«Αήθη» χαρακτηρίζει την επίθεση του Παύλου Πολάκη, πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Αήθη» χαρακτηρίζει την επίθεση του Παύλου Πολάκη, πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως επισημαίνει «αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας».

«Ο Καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν», συνεχίζει ο κ. Πλεύρης και καταλήγει:

«Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικο κίνημα».

Επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα: «Θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες»

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης απέδωσε ευθύνη στον κ. Τσιόδρα «για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα» από τον κορωνοϊό με. αφορμή την επανεμφάνιση χθες του καθηγητή Λοιμωξιολογίας ώστε να παρουσιάσει στοιχεία. ανάλυσης για τα αποτελέσματα των εμβολιασμών στη χώρα μας.

«Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να ‘μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες», έγραψε ο κ. Πολάκης.«Θα πρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα για αυτά που είπες», συνέχισε και τόνισε:

«Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ. στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα είχαν γλυτώσει οι μισοί από τους 15.500 χιλιάδες που χάσαμε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ