Πέθανε η υποδιευθύντρια στο Κρατικό Νίκαιας που είχε καρατομήσει ο διοικητής

Τραγική κατάληξη είχε η πορεία της υγείας της Υποδιευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η οποία όπως είχε αποκαλύψει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, περί το μέσο του περασμένου Απριλίου κι ενώ είχε προηγηθεί η καθαίρεσή της από τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η γυναίκα κατέληξε μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που εκδήλωσε και το οποίο συσχετίστηκε σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ από τους συναδέλφους της με την χωρίς αξιολόγηση και έρεισμα καθαίρεσή της.

«Η συνάδελφος δεν άντεξε. Ο διοικητής, ο γνωστός διπλοθεσίτης διοικητής που διοικεί τον Ερυθρό Σταυρό και το Νίκαιας μαζί, την υποβίβασε σε υπάλληλο αρχικά και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος.

Η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό μία εβδομάδα μετά την καθαίρεσή της και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση. Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή» είχε αναφέρει στις 16 Απριλίου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωσή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ