Πελώνη για ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να ζητήσει συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα

Οι λέξεις ντροπή και υπευθυνότητα δεν σημαίνουν τίποτα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει η Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή την υπόθεση των self test.

Οι λέξεις ντροπή και υπευθυνότητα δεν σημαίνουν τίποτα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει η Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή την υπόθεση των self test. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε νέα της ανακοίνωση με αφορμή τον διαγωνισμό για την προμήθεια των self test, η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μια ιστορία για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό και τώρα κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν υποβάλει προσφορά.

«Θα μπορούσε να μιλήσει για «αστοχία», όπως έκανε βουλευτής του. Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα», καταλήγει η κ. Πελώνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Α. Πελώνη

Μια λέξη μόνο: Ντροπή. Αν και αυτή δεν σημαίνει τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν σημαίνει και η λέξη υπευθυνότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία πετώντας ψέματα και λάσπη για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για απευθείας ανάθεση για τα self test στην εταιρεία Siemens. Σήμερα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει, καθώς όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε καν προσφορά γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προσποιείται ότι δεν κατάλαβε.

Θα μπορούσε να μιλήσει για «αστοχία», όπως έκανε βουλευτής του. Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα.

Ζαχαριάδης για self test και Siemens: «ΟΚ, έκανε και μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ»

Απόπειρα να δώσει εξηγήσεις τόσο για την ανάρτησή του κατά του Πρωθυπουργού για το Ράλι Ακρόπολις όσο και για τα όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον διαγωνισμό για τα self test έκανε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη διάψευση των όσων υποστήριζε η αξιωματική αντιπολίτευση για φωτογραφικό διαγωνισμό προκειμένου η προμήθεια των self test να δοθεί στην εταιρεία Siemens λέγοντας: «Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την ανάρτησή του στο twitter με την οποία παρομοίαζε τον Πρωθυπουργό με τον Μίστερ Μπιν, με αφορμή την επανέναρξη του Ράλι Ακρόπολις, ο Κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον Πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι θεωρεί ότι η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον βρετανό κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ουδέποτε έχει μιλήσει υβριστικά για κανέναν πολιτικό αντίπαλο. «Προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη», σημείωσε.

Τέλος, αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιχειρεί να γίνει αρεστός στο Μαξίμου.

«Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ