Παύλος Πολάκης: «Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα – βρώμικος πόλεμος»

Ιδιαίτερη μνεία στους Σφακιανούς, αλλά και όλους τους Χανιώτες έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων, κάνοντας παράλληλα λόγο για “μέρα περισυλλογής μετά την ήττα”, προειδοποιώντας παράλληλα πως “θα δώσουμε τη μάχη ξανά”.

Ιδιαίτερη μνεία στους Σφακιανούς, αλλά και όλους τους Χανιώτες έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων, κάνοντας παράλληλα λόγο για "μέρα περισυλλογής μετά την ήττα", προειδοποιώντας παράλληλα πως "θα δώσουμε τη μάχη ξανά".
Παύλος Πολάκης
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Σύμφωνα με όσα ανάρτησε ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης:

Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα, σήμερα. Θα αντέξουμε και θα δώσουμε τη μάχη ξανά, παίρνοντας το μήνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα. Αλλά και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρώμικο πόλεμο που δεχτήκαμε. Μας κράτησαν στην πρώτη θέση.

Ειδικά στα Σφάκια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15, φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά, φωτό 3-4 αριθμός ψήφων).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Montag, 27. Mai 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ