Ο οφθαλμίατρος Ν. Νίτσας πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

Ο νέος πρόεδρος του ΙΣΘ είναι ο οφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Έτσι, από τις 23 Νοεμβρίου, νέος πρόεδρος του ΙΣΘ είναι ο οφθαλμίατρος Νίκος Νίτσας. Γενική γραμματέας είναι η βιοπαθολόγος, Μαρία Χατζηδημητρίου, α΄αντιπρόεδρος ο ωτορινολαρυγγολόγος Νικόλαος Μπάτσος, β΄αντιπρόεδρος ο ψυχίατρος Σταύρος Ρίζος και ταμίας ο πλαστικός χειρουργός Δημήτριος Οικονόμου.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια χρόνων, ύστερα από την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στις πρόσφατες εκλογές (με παραδοσιακές και για πρώτη φορά και με ηλεκτρονικές κάλπες). Οι δράσεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα επικεντρωθούν στην ενημέρωση των πολιτών για όλα τα σοβαρά και μεγάλα θέματα δημόσιας υγείας (πχ εμβολιαΖΩ κ.ά). Ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί σε όλους τους συναδέλφους, που καθημερινά αγωνίζονται -κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες- δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην περίθαλψη και στη θεραπεία των συμπολιτών μας. Το άνοιγμα του συλλόγου στην κοινωνία, σε γιατρούς και ασθενείς, θα επιχειρηθεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο με την παράλληλη ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου και του επιστημονικού κύρους του γιατρού» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΙΣΘ, Νίκος Νίτσας, με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ