Νέο μήνυμα Τραμπ: Εμαθα πολλά σχετικά με τον κορωνοϊό [βίντεο]

Ενα ακόμη βίντεο με μήνυμά τους προς τους πολίτες των ΗΠΑ ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας ως ένα «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό.

Ενα ακόμη βίντεο με μήνυμά τους προς τους πολίτες των ΗΠΑ ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας ως ένα «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειχνε καλύτερα σε σχέση με τις πρώτες δύο ημέρες που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και μάλιστα αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Ο Τραμπ στο μήνυμά του, ανέφερε πως οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου όπου νοσηλεύευται «είναι εκπληκτικό και τους ευχαριστώ».

Συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται να κάνει μία «επίσκεψη που θα είναι έκπληξη» σύντομα, κάνοντας αναφορά σε «πατριώτες» που είναι στους δρόμους με σημαίες του Τραμπ.

Αρκετοί υποστηρικτές του κ. Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε ως «ενδιαφέρον ταξίδι» και ως «σχολείο» την περιπέτεια της υγείας του.

«Είναι ένα ενδιαφέρον ταξίδι και έμαθα πολλά σχετικά με τον κορωνοϊό. Ηταν σαν σχολείο. Σαν πραγματικό σχολείο. Και πλέον καταλαβαίνω για τον κορωνοϊό. Εχει ενδιαφέρον όλο αυτό και θα σας ενημερώσω σύντομα», είπε ακόμη στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Βελτιώνεται η υγεία του Τραμπ

Χθες, σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρθηκε ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής. Ο Τραμπ και στο βίντεο έδειχνε ευδιάθετος, με την ιατρική ομάδα που τον ανέλαβε μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, να αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του πάει εκπληκτικά, καθώς ανταποκρίνεται την θεραπεία και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ