ΠολιτικήΜητσοτάκης: Ένα διαχρονικό αίτημα 120.000 ασθενών γίνεται πραγματικότητα

Μητσοτάκης: Ένα διαχρονικό αίτημα 120.000 ασθενών γίνεται πραγματικότητα

- Advertisement -

Με ανάρτησή του στο Tik Tok o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στην έναρξη της υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ για την αποστολή των φαρμάκων υψηλού κόστους στα σπίτια των ασθενών προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Με ανάρτησή του στο Tik Tok o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στην έναρξη της υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ για την αποστολή των φαρμάκων υψηλού κόστους στα σπίτια των ασθενών προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.
Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Το ήξερες ότι σήμερα ξεκινά η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ’ οίκον; Ένα διαχρονικό αίτημα 120.000 ασθενών που επισκέπτονταν κάθε μήνα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται ο ασθενής είναι η ηλεκτρονική συνταγή, η άυλη γνωμάτευση και να έχει υλοποιήσει την υπηρεσία αποστολής κατ’ οίκον ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του ΕΟΠΥΥ» σημειώνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι οι συνταγές των ασθενών ελέγχονται και εκτελούνται από φαρμακοποιούς, ενώ η διακίνηση των φαρμάκων γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία. «Έτσι κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Εδώ κάτι αλλάζει!» τονίζει ο πρωθυπουργός.

«Επειδή εσύ που βλέπεις αυτό το βίντεο στο Tik Tok μάλλον δεν σε αφορά, μπορεί να αφορά όμως τους γονείς σου ή τον παππού σου και τη γιαγιά σου. Οπότε μπορείς να τους βοηθήσεις με όλα τα σχετικά, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να στήνονται στην ουρά κάθε μήνα και να περιμένουν να πάρουν το φάρμακό τους από ένα φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ» προσθέτει.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του πρωθυπουργού για την αποστολή των φαρμάκων υψηλού κόστους στο σπίτι των ασθενών, με τη νέα υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ.

@kyriakosmitsotakis_

Σήμερα ξεκινά η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ’ οίκον.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η νέα υπηρεσία ΕΟΠΥΥ για αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον

Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό για το «βραχιολάκι» στο ΤΕΠ

- Advertisement -

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ