Κικίλιας: Εγκατάσταση μοριακού αναλυτή για τον κορωνοϊό στο ΓΝ Χανίων

Την εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, μεγάλου μοριακού αναλυτή για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Την εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, μεγάλου μοριακού αναλυτή για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια στην Κρήτη.

Ο κ. Κικίλιας συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Βασίλης Διγαλάκης, οι βουλευτές Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη και κ. Μανούσος Βολουδάκης, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη, η διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

O Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ανακοίνωσε την εγκατάσταση στο ΓΝ Χανίων, εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, μεγάλου μοριακού αναλυτή για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού.

Η δήλωση του κ. Κικίλια έχει ως εξής:

«Ο Νομός Χανίων έχει για εμάς στρατηγική σημασία.
Δείξαμε μέσα στην κρίση ότι σταθμίζουμε πρώτα και πάνω από όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής και στηρίζουμε τους υγειονομικούς μας: γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, τραπεζοκόμους, καθαρίστριες, όλους.

Από τα Μέσα Ατομικής Προστασίας τα οποία είχαμε και δεν είχαν άλλες χώρες, μέχρι τα ιατρικά πρωτόκολλα, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, την αγάπη και τη στήριξη της Πολιτείας και της κοινωνίας σε αυτούς τους ανθρώπους.

Το δεύτερο στοίχημα είναι το άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νησί – και θα την έχει – και στο Νομό Χανίων. Ένας πολύ όμορφος Νομός, ένας πολύ αγαπημένος τόπος.

Εκτός αυτά για τα οποία έχουμε φροντίσει ως Υγειονομική Περιφέρεια, Υπουργείο Υγείας και Διοίκηση του Νοσοκομείου, ανακοινώνω σήμερα ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα έχουμε και έναν μεγάλο μοριακό αναλυτή στο Νοσοκομείο Χανίων, έτσι ώστε να μπορεί πιο γρήγορα, άμεσα και με επιστημονικό τρόπο να γίνεται το testing στα Χανιά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ