Κικίλιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα μεσάνυχτα στον Ευαγγελισμό

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε τις αιφνίδιες επισκέψεις στα νοσοκομεία, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, κάτω από κανονικές συνθήκες, τη γενική εφημερία στον Ευαγγελισμό.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε τις αιφνίδιες επισκέψεις στα νοσοκομεία, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, κάτω από κανονικές συνθήκες, τη γενική εφημερία στον Ευαγγελισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μεσάνυχτα έκανε επίσκεψη, αιφνιδιαστικά, στον Ευαγγελισμό ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, κάτω από κανονικές συνθήκες, τη γενική εφημερία του νοσοκομείου.

Ο νέος υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, θέλησε να τσεκάρει πώς λειτουργεί το νοσοκομείο κατά την ημέρα που το χρειάζονται περισσότερο οι πολίτες. Υπό καθεστώς πλήρους πίεσης. Ώστε να διαπιστώσει τις ατέλειες και τις ελλείψεις.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με το προσωπικό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και άκουσε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν. Σημειώνοντας μάλιστα όσα άκουσε. Ώστε να εξεταστούν από το επιτελείο του και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ