Καταγγελία για διορισμό και… παύση υποδιοικητή νοσοκομείου

«Άριστος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, αλλά, σε λιγότερο από ένα μήνα, παύθηκε από τα καθήκοντά του, σύμφωνα με καταγγελία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

«Άριστος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, αλλά, σε λιγότερο από ένα μήνα, παύθηκε από τα καθήκοντά του, σύμφωνα με καταγγελία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η κ. Δώρα Αυγέρη, σημειώνει, μάλιστα, ότι η παύση του ζητήθηκε από την αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, γεγονός που καθιστά την όλη υπόθεση ακόμη πιο ύποπτη. Ως εκ τούτου, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά απάντηση «και πολύ περισσότερο την αλήθεια, από τον ίδιο τον κ. Πλεύρη», σημειώνοντας, χαρακτηριστικά πως «να το μετανιώσατε αποκλείεται, γιατί τον γνωρίζατε καλά, από τότε που συνεργαζόσασταν άψογα με την Ηπειρωτική, στην οποία ήταν διευθυντής λειτουργίας της».

Η πλήρης ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Προσοχή, προσοχή! Αποκλειστικόν! Περιμένουμε την απάντηση, και πολύ περισσότερο την αλήθεια, από τον ίδιο τον κ. Πλεύρη!

Γιατί ο «άριστος» τον οποίο επέλεξε η κυβέρνηση και το υπουργείο του για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος παύθηκε από τα καθήκοντά του σε λιγότερο από ένα μήνα; Εργάστηκε (;) από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου μέχρι τις 23 Αυγούστου που ζητήθηκε η παύση του από την κ. Γκάγκα! Βγάζουμε τις διακοπές και τον 15Αύγουστο που μπορεί έλειπε και από τη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο από το Νοσοκομείο! (Ιδού και τα σχετικά ΦΕΚ διορισμού και παύσης).

Να το μετανιώσατε αποκλείεται, γιατί τον γνωρίζατε καλά από τότε που συνεργαζόσασταν άψογα με την Ηπειρωτική στην οποία ήταν διευθυντής λειτουργίας της!

Στην 3η φωτογραφία παραλαμβάνει το βραβείο για λογαριασμό της εν λόγω εταιρίας, στις 31/7/2020, “η οποία εν καιρώ του κορονοϊού κατόρθωσε να καθαρίζει τα νοσοκομεία αναφοράς (νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και «Γεώργιος Παπανικολάου) και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας..”

Και μην μπείτε ότι ήταν προσωρινός, γιατί στο ΦΕΚ δεν λέτε καν ποιος τον αντικαθιστά!
Τι σας στράβωσε και τον διώχνετε άρον άρον;

Περιμένουμε απάντηση! Την αλήθεια! Γιατί αυτή δεν μπορείτε να την θάψετε σε κανένα απόρρητο!»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ