Η άγρια κόντρα Πλεύρη – Ηλιόπουλου στο Twitter

Άγρια κόντρα ξέσπασε, ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή Α’ Αθηνών Θάνο Πλεύρη και τον Νάσο Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αθηναίων “Ανοιχτή Πόλη”, στο Twitter καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη.

Άγρια κόντρα ξέσπασε, ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή Α’ Αθηνών Θάνο Πλεύρη και τον Νάσο Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η κόντρα Πλεύρη και Ηλιόπουλου για το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων

Το tweet του Θάνου Πλεύρη αναφέρει ότι “Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;”

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε “Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος”.

Ο πρώην υπουργός επανήλθε κάνοντας την εξής ερώτηση “Ο @n_iliopoulos καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει” .

Ο κ. Ηλιόπουλος εξοργίστηκε και απάντησε “Ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις”.

Ο Υπουργός απάντησε “Κε Ηλιόπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις, γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;”

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι το ψήφισμα καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ