Γιώργος Παπανδρέου: Έβαλε βηματοδότη ο πρώην πρωθυπουργός

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γιώργος Παπανδρέου μετά από προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να βάλει βηματοδότη.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γιώργος Παπανδρέου μετά από προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να βάλει βηματοδότη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Λίγο νωρίτερα, από το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α Παπανδρέου, εκδόθηκε και η ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εισήλθε σήμερα με προγραμματισμένο ραντεβού στην Ευρωκλινική, καθώς οι ιατροί, ύστερα από εξετάσεις, είχαν κρίνει ότι χρειάζεται να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο οποίος και τοποθετήθηκε επιτυχώς».

Ο Ανδρουλάκης τηλεφώνησε για περαστικά στον Παπανδρέου -Του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-KINAΛ, Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό σήμερα, ο πρώην πρωθυπουργός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη, κατόπιν ιατρικής απόφασης.

Από το Γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εισήλθε σήμερα με προγραμματισμένο ραντεβού στην Ευρωκλινική, καθώς οι ιατροί, ύστερα από εξετάσεις, είχαν κρίνει ότι χρειάζεται να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο οποίος και τοποθετήθηκε επιτυχώς».

Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο το πρωί. Το νοσοκομείο επελέγη λόγω του γιατρού που τον παρακολουθούσε, ο οποίος χειρουργεί εκεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ