Ευάγγελος Βενιζέλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήγε στο νοσοκομείο Σωτηρία, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε οι γιατροί να έχουν καλύτερη εικόνα της κλινικής του κατάστασης.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για προληπτικές εξετάσεις. Από συμπτώματα εμφανίζει επίμονο βήχα, ενώ έχει εμβολιαστεί τέσσερις φορές. Ωστόσο λίγο αργότερα ο κ.Βενιζέλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η γενική εικόνα του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, γι αυτό και δεν παρέμεινε για νοσηλεία. Θα απομονωθεί στο σπίτι του για το διάστημα που θα παραμένει θετικός στον κορωνοϊό λαμβάνοντας ειδική αγωγή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Θεσσαλονίκη, 1 Ιανουαρίου 1957) είναι Έλληνας πολιτικός του χώρου της κεντροαριστεράς, ο οποίος χρημάτισε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελλάδας σε τρεις κυβερνήσεις, πολλές φορές Υπουργός καθώς και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν από τα ηγετικά πολιτικά πρόσωπα που συνδέθηκαν με τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.

Σήμερα, απέχει από την ενεργό πολιτική προτιμώντας την διδασκαλία, επιστρέφοντας στην έδρα του Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2015 ίδρυσε τον “Κύκλο Ιδεών”, ένα think tank που λειτουργεί ως forum δημοσίου διαλόγου. Το 1990 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης από το 1993 έως το 2015.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ