ΕΟΠΥΥ: Στη Βουλή η ανανέωση θητείας της Διοικήτριας του Οργανισμού

Από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής περνάει σήμερα ο διορισμός της Θ. Καρποδίνη για τη θέση της Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ, ενώ από ακρόαση θα περάσει και η Βασιλική – Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου για τη θέση της μη Εκτελεστικής Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, μετακινούμενη από τον ΕΟΦ.

Από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής περνάει σήμερα ο διορισμός της Θεανώς Καρποδίνη για τη θέση της Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ, ενώ από ακρόαση θα περάσει και η Βασιλική -Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου για τη θέση της μη Εκτελεστικής Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, μετακινούμενη από τον ΕΟΦ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 13:00 θα περάσουν οι προτεινόμενες από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, η Διοικήτρια και η μη Εκτελεστική Προέδρος, από τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η Θεανώ Καρποδίνη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη λογιστική και χρηματοδότηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Διαθέτει εμπειρία διοίκησης δεκαεφτά ετών, τόσο στον ιδιωτικό τομέα ως υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων, όσο και στη δημόσια διοίκηση για δέκα χρόνια, ως ειδική σύμβουλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών.

Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου

Η Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου είναι Φαρμακοποιός και Γραμματέας του Τμήματος Δ’ Ραδιενεργών Σκευασμάτων του ΕΟΦ. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ενώ διατέλεσε Αντιπρόεδρος του ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία». Είναι Μέλος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων από τον Δεκέμβριο του 2019.

Είναι Εθνική Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που γνωμοδοτεί στο Συμβούλιο των Υπουργών για τα Φάρμακα και τη Φαρμακευτική Φροντίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ