Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας με 94,6% – Δημοσκόπηση

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναδεικνύεται ο δημοφιλέστερος Έλληνας, με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια να βρίσκεται ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναδεικνύεται ο δημοφιλέστερος Έλληνας, με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια να βρίσκεται ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3%. Το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.

Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες έχουν πειθαρχήσει στα περιοριστικά μέτρα -αν και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό… αμετανόητων.

Παράλληλα αυτή τη στιγμή δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας με συντριπτικά ποσοστά.

Σύμφωνα με την έρευνα για τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας και λοιμωξιολόγο κ. Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά.

Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Πρωτιά και στο υπουργείο Υγείας δείχνει η δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας αναδεικνύεται δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Κικίλιας, Σταϊκούρας, Χρυσοχοΐδης βρίσκονται στην “χρυσή” τριάδα. Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Χαρδαλιάς συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Σε σχέση μέτρα που προτείνει η ΣΥΡΙΖΑ το 43,8% τα θεωρεί μη ρεαλιστικά, ενώ το 26,9 δηλώνει ότι δεν τα έχει ακούσει.

Στην ερώτηση για το τι θα συνέβαινε εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το 51% απάντησε ότι θα ήταν χειρότερα, 25% περίπου τα ίδια και το 9,9%.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό το 63,1% απαντά ότι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 17,8% ο Αλέξης Τσίπρας και το 19,1% απαντά «Κανένας από τους δύο».

Στην πρόθεση ψήφου, το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει πλέον στις 23,3 ποσοστιαίες μονάδες.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει το 43,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%, το ΚΙΝΑΛ 5,4%, το ΚΚΕ 4,8%, η Ελληνική Λύση 3,1% και το ΜέΡΑ 25 βρίσκεται στο 2%.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ