Δέσμευση για άμεση καταβολή μισθών στο νοσοκομείο Άρτας

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ και των καθαριστριών, του νοσοκομείου της Άρτας μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ότι εντός της ημέρας θα τακτοποιηθεί το θέμα των οφειλόμενων δεδουλευμένων Ιουνίου και Ιουλίου στους εργαζόμενους. Αντίστοιχα εντός 48ωρου θα γίνει και η καταβολή των μισθών.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ και των καθαριστριών, του νοσοκομείου της Άρτας μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ότι εντός της ημέρας θα τακτοποιηθεί το θέμα των οφειλόμενων δεδουλευμένων Ιουνίου και Ιουλίου στους εργαζόμενους και αντίστοιχα εντός 48ωρου θα γίνει και η καταβολή των μισθών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τε δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκου, μετά το πέρας της συνάντησης με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, υπήρξε δέσμευση για άμεση επίλυση του θέματος με δύο τρόπους. «Θα ζητήσει από τον διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας να υπογράψει εντός της ημέρας τις μισθοδοσίες. Είτε εάν υπάρξει άρνηση θα ζητήσει ο υπουργός την παραίτηση του διοικητή. Και οι μισθοδοσίες θα υπογραφούν από τον προσωρινό αντικαταστάτη του (πιθανών κάποιον διευθυντή).

Στο θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων για περίπου 120 άτομα έλαβαν την διαβεβαίωση του υπουργού ότι θα εξετάσει το θέμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα τους δώσει άμεσα απάντηση αφού πρώτα ενημερωθεί από τους συμβούλους του αναλυτικά για το όλο θέμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ