Άδωνις Γεωργιάδης: Στέλνω εξώδικο στη Novartis και αν χρειαστεί, μήνυση

Δικαστική συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει το θέμα της Novartis, αλλά από την πλευρά των φερόμενων ως εμπλεκομένων, καθώς όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1” θα στείλει εξώδικο στη Novartis, προκειμένου να πάρει θέση για όσα καταγγέλλονται.

Όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «σε περίπτωση που δεν το κάνει, θα καταθέσω μήνυση προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου».

Σημείωσε ωστόσο ότι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στα parapolitika.gr ήδη έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου βρήκε δικηγόρο που ετοιμάζει το εξώδικο, καθώς το «χτύπημα» θα είναι διπλό: Από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ και την ελληνική δικαιοσύνη.

Ομοσπονδιακό Δικαστήριο

«Πήγα στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα, καθώς στην υπόθεση Novartis, γίνεται αναφορά και στο FBI. Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ζητήσει από τη Novartis εξηγήσεις, αλλά και από οποιονδήποτε αναφέρει το FBI στην Ελλάδα σχετικά με την υπόθεση» υπογράμμισε.

Στη συνομιλία του με τον Γιώργο Τράγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το εξώδικο θα σταλεί εντός της επόμενης εβδομάδας και «θα ζητήσω από την εταιρεία να πάρει θέση για όσα γράφονται και λέγονται εναντίον μου. Εάν δεν το κάνει θα καταθέσω αγωγή» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν θα αφήσω σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του Τσίπρα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ