ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗ«Καμπάνα» 8.000 ευρώ σε Παύλο Πολάκη για ανάρτηση στα social media

«Καμπάνα» 8.000 ευρώ σε Παύλο Πολάκη για ανάρτηση στα social media

- Advertisement -

Καταδικάστηκε, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για την ανάρτησή του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την ανάρτησή του, της 3ης Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε. Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ την ημέρα, για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250 ευρώ, για το γεγονός ότι δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

Η αντίδραση του Π. Πολάκη
Αντιδρώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε, και πάλι στο Facebook, τα εξής: «Ο προεδρος του σωματειου εργαζομενων του κεελπνο, ο γνωστος παρατρεχαμενος του Αδωνη γεωργιαδη, παραπεμφθηκε την προηγουμενη βδομαδα για δυο κακουργηματα με εισαγγελικη προταση μετα την ολοκληρωση του πρωτου πορισματος για το κεελπνο που αφορουσε τους διορισμους του γεωργιαδη.
Αυτο το εξεχον μελος της συμμοριας του κεελπνο λοιπον εμαθα πως πανηγυριζει για μια αγωγη που μου εκανε για συκοφαντικη δυσφημιση πριν ενα χρονο,οταν αποκαλυψα πως στη δομη οροθετικων που ηταν υπευθυνος εδινε στο μπατζανακη του που ειχε τεχνικη εταιρεια τοσο τη δουλεια συντηρησης του κτιριου(150.000 καθε χρονο!!!!!) οσο και τη δουλεια της σιτισης !!!! των φιλοξενουμενων στη δομη με τιμολογια 12,50 ευρω τις φακες και τα φασολια ανα μεριδα!!!
Πανηγυριζει το γελοιο υποκειμενο γιατι εγινε η εκδικαση ερημην μου στις 5/10/2017 και η αποφαση εκδοθηκε στις 25/6/18(???????? τυχαιο????) που με” καταδικαζει “(δεν μου εχει κοινοποιηθει ακομα εμενα).
ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!
οτι και να χρησιμοποιησετε απο τις προσβασεις σε μηχανισμους ,παρακρατος ,μμε κλπ εχετε κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ως εγκληματικη οργανωση …ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με τα κακουργηματα που οταν τελειωσουν και τα υπολοιπα πορισματα (διαφημιστικη δαπανη,δομη οροθετικων,κτιριο,εργα εσπα,κλπκλπ) θα πολλαπλασιαστουν!!

υ.γ α και να μην το ξεχασω ,στο επομενο δικαστηριο ΘΑ ΕΡΘΩ ,κοιτα να παρεις αδεια να εισαι και εσυ…….».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σχετικά στο Twitter: «Οφείλω και προσωπικά να δώσω δημοσίως συγχαρητήρια στον κ. Σταμάτη Πουλή και την σύζυγο του, διότι έμειναν όρθιοι στους εκβιασμούς και έφθασαν στην σημερινή δικαίωση. Ο Πολάκης πλέον και με την βούλα της Δικαιοσύνης είναι ένας συκοφάντης».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ