NewsΗ τρυφερή ανάρτηση Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της Τζ. Μπαλατσινού

Η τρυφερή ανάρτηση Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της Τζ. Μπαλατσινού

- Advertisement -

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας, θέλησε να της ευχηθεί και μέσω Instagram.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Κικίλιας εκφράζει δημόσια την αγάπη του στη σύζυγό του. Συγκεκριμένα, τον Δεκαπενταύγουστο, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία των δυο τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πριν από λίγο καιρό, η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τον γάμο τους, και περιέγραψε πώς είναι η καθημερινότητά της με τον Υπουργό Υγείας.

Η τρυφερή ανάρτηση του…

«Χρόνια πολλά Τζενάκι μου» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. Σε αυτήν βλέπουμε την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στην αγκαλιά του Υπουργού Υγείας.

Η φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού που ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας στο Instagram

Χρόνια πολλά Τζενάκι μου» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. Σε αυτήν βλέπουμε την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στην αγκαλιά του Υπουργού Υγείας

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έλαμπαν από ευτυχία. Επέλεξαν τη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς είναι ένας τόπος που επισκέπτονται για να ηρεμούν, ενώ εκεί λειτουργεί και ο πνευματικός τους. Η νύφη ήταν πανέμορφη μέσα στο Zeus & Dione νυφικό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ