Αρχική News Βανδαλισμός στην είσοδο της Athens Voice για το θέμα της νοσοκόμας

Βανδαλισμός στην είσοδο της Athens Voice για το θέμα της νοσοκόμας

Άγνωστοι βανδάλισαν, το βράδυ της Δευτέρας, την είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας, μετά το δημοσίευμα για το θάνατο της άτυχης νοσοκόμας που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστική στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις: «Για κάθε δημοσίευμα γεμάτο ρατσισμό απέναντί σας θα έχετε τον φεμινισμό» και «ATHENS VOID».

Οι αντιδράσεις έρχονται μετά τον σάλο που προκλήθηκε από ανάρτησή της που συσχέτιζε την νεκρή νοσοκόμα στο Νοσοκομείο Νίκαιας με την πολιτική επικαιρότητα.

Συντάκτης της στήλης Inbox της αθηναϊκής free press εφημερίδας έγραψε σε ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα της εφημερίδας στο Facebook: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Νίκαιας πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του προεδρικού».

Λίγο αργότερα η AV «κατέβασε» την ανάρτηση και εξέδωσε απάντηση για το περιστατικό.

Οι φωτογραφίες από τον βανδαλισμό της εισόδου όπως ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα:Άγνωστοι βανδάλισαν, το βράδυ της Δευτέρας, την είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας, μετά το δημοσίευμα για το θάνατο της άτυχης νοσοκόμας που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστική στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα