NewsΤο ιατρικό ανακοινωθέν για το μωρό που κατασπάραξε ο σκύλος

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το μωρό που κατασπάραξε ο σκύλος

- Advertisement -

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στα Γλυκά Νερά, όταν ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ και δυστυχώς έχασε τη ζωή του – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στα Γλυκά Νερά, όταν ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ και δυστυχώς έχασε τη ζωή του - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του. Η επίθεση του σκύλου έγινε μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ. Αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί που επιτέθηκε στη μικρή, ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία. Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ