News«Στόχο-Ποδηλατώντας»: Ανεβάζουμε στροφές, Μειώνουμε τα ρίσκα!

«Στόχο-Ποδηλατώντας»: Ανεβάζουμε στροφές, Μειώνουμε τα ρίσκα!

- Advertisement -

Τι είναι το Στόχο-Ποδηλατώντας; Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις στατική ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο! Έλα να γυμναστείς και να μεταφέρεις το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης στην πλατεία Συντάγματος.

Τι είναι το Στόχο-Ποδηλατώντας; Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις στατική ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο! Έλα να γυμναστείς και να μεταφέρεις το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε περιμένουμε κοντά μας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 23:00 με live μουσική και πολλή στατική ποδηλασία!

Μην καθυστερείς, δήλωσε συμμετοχή στο Facebook Stoxo-podilatontas 2019.

Kοντά μας θα είναι σπουδαίες αθλήτριες και αθλητές, άξιοι γυμναστές και αγαπημένες προσωπικότητες για να ποδηλατήσουν μαζί σου!

Το Στόχο-Ποδηλατώντας είναι μια γιορτή όπου θα βρεις τα γνωστά μπλουζάκια του «Στόχου», πληροφορίες για γυμναστήρια, συμβουλές ομορφιάς, πλούσια δώρα από τα OK Anytime Markets, ενώ το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό θα σου προσφέρει όλη την αγνότητα και φυσικότητα του Ολύμπου. Ευχαριστούμε θερμά την Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.

Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους

Η Εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους” (Fashion Targets Breast Cancer) ξεκίνησε στην Αμερική το 1994. Στόχος της ήταν η ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (αυτοεξέταση, ψηλάφηση, μαστογραφία).

Το 2001 ξεκινάει στην Ελλάδα τη δράση του ο “Στόχος” και μέχρι σήμερα με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις του διάσημου t-shirt με σήμα τον «Στόχο» εμπνευστήκαμε, χρηματοδοτήσαμε και υλοποιήσαμε δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η ομάδα που ξεκίνησε τη δράση της με την Εκστρατεία “Στόχου” είναι σήμερα υπεύθυνη για την “Στόχος-Πρόληψη”. Η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος-Πρόληψη” είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2008. Βασικοί άξονες της αποστολής της είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση του Ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης, και οι δράσεις προληπτικού ελέγχου. Η βιωσιμότητά της διασφαλίζεται από τα έσοδα της πώλησης των ρούχων της Εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”, από δωρεές και χορηγίες.

Έλα να «Στόχο-ποδηλατήσεις» για καλό σκοπό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ