Στην Αττική ο Γιώργος Πατούλης (πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών) εκτιμάται πως εκτοπίζει την Ρένα Δούρου με ποσοστό 66,2% των ψήφων, ανατρέποντας τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορέσει να περάσει στην αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση.

Στην Αττική ο Γιώργος Πατούλης εκτιμάται πως εκτοπίζει την Ρένα Δούρου με ποσοστό 66,2% των ψήφων, ανατρέποντας τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορέσει να περάσει στην αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και στις επτά περιφέρειες που κρίνονται σήμερα προβλέπουν οι πρώτες επίσημες εκτιμήσεις της Singular Logic, αν και μία περιφέρεια ενδέχεται να εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Η Singular Logic υπολογίζει πως σε έξι από τις επτά περιφέρειες οι εκτιμήσεις της δεν πρόκειται να διαψευστούν, με μοναδική εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου το αποτέλεσμα δεν επιτρέπει βεβαιότητα.

Η πρώτη εκτίμηση θέλει τον Χρήστο Μέτιο να προηγείται με 51,1%.

Στην Δυτική Ελλάδα ο Νεκτάριος Φαρμάκης εκτιμάται πως θα αποσπάσει το 56,4%, ενώ στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Νίκας προβλέπεται πως θα κερδίσει το 52,7%.

Στην Στερεά Ελλάδα ο Φάνης Σπανός εκτιμάται ότι θα επικρατήσει με ποσοστό 51,4%. Παρά την μικρή διαφορά η Singular Logic δεν προβλέπει ντέρμπι.

Στα Ιόνια Νησιά η Ρόδη Τσαγκαροπούλου Κράτσα υπολογίζεται στο 59,1%. Eνώ στο Βόρειο Αιγαίο ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης προβλέπεται πως θα βρεθεί στο 55,1%.

Καταγγελία Πατούλη

Νωρίτερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με επίσημη ανακοίνωση της παράταξής του, προχωρά σε καταγγελίες για κάποια εκλογικά τμήμα, στα οποία όπως αναφέρει δεν δίνονται ψηφοδέλτιά του.

Στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

«Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα. Σε περιοχές της Αττικής. Δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».

Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες.

Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών μας.

Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Η Αττική σήμερα κάνει μια Νέα Αρχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι πολίτες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα