NewsΠρώτη φορά πατέρας ο Βασίλης Κικίλιας ανήμερα Χριστουγέννων

Πρώτη φορά πατέρας ο Βασίλης Κικίλιας ανήμερα Χριστουγέννων

- Advertisement -

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα τα Χριστούγεννα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα τα Χριστούγεννα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατά χαμηλούς τόνους από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της κυρίας Μπαλατσινού. Μάλιστα, ανακοινώνοντας τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού, ο κ. Κικίλιας είχε γράψει τα εξής σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Λίγο αργότερα, ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» της Χριστίνας Κοραή και του κ. Δημήτρη Τάκη, στα Παραπολιτικά 90,1, το φύλο του μωρού.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, κ. Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο, ο οποίος μάλιστα τη συνόδευσε την ημέρα του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ