News«Ποντικοί» εισέβαλαν στα γραφεία του ΠΙΣ – Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο

«Ποντικοί» εισέβαλαν στα γραφεία του ΠΙΣ – Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), στο Κολωνάκι, με τους δράστες να «σηκώνουν» το χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρονικό εξοπλισμό που υπήρχε στο χώρο και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η ζημιά για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο υπολογίζεται στα 10.000 με 12.000 ευρώ, καθώς το χρηματοκιβώτιο το οποίο αφαιρέθηκε ολοσχερώς από το χώρο περιείχε 2.000 περίπου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στα γραφεία του ΠΙΣ από τη βοηθητική είσοδο, τις πρώτες πρωινές ώρες, δίχως να γίνουν αντιληπτοί. Οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν σήμερα το πρωί την διάρρηξη καλώντας την Αστυνομία, για δακτυλικά αποτυπώματα.

Η ζημιά για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο υπολογίζεται στα 10.000 με 12.000 ευρώ. Το χρηματοκιβώτιο το οποίο αφαιρέθηκε ολοσχερώς από το χώρο περιείχε 2.000 περίπου. Η αξία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των laptops υπολογίζεται συνολικά στα 10.000 ευρώ.

«Τα γραφεία του ΠΙΣ βρίσκονται ακριβώς δίπλα από την Βρετανική Πρεσβεία» όπως σχολιάζει στο healthpharma.gr o γενικός γραμματέας του ΠΙΣ, κ. Γιώργος Ελευθερίου, υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για μια περιοχή με αυξημένη προστασία έναντι των επιθέσεων. Μας κάνει πραγματικά εντύπωση πως δεν έγιναν αντιληπτοί οι δράστες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ