NewsΠέθανε ο 15χρονος που είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια

Πέθανε ο 15χρονος που είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια

- Advertisement -

Κατέληξε ο 15χρονος από το Βαρικό Φλώρινας που την περασμένη Παρασκευή είχε καταναλώσει δηλητηριασμένα μανιτάρια.

Κατέληξε ο 15χρονος από το Βαρικό Φλώρινας που την περασμένη Παρασκευή είχε καταναλώσει δηλητηριασμένα μανιτάρια.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός χθες, Τετάρτη, υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στη Γερμανία. Ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Ο νεαρός, του οποίου η μητέρα διαμένει μόνιμα στη Γερμανία, ταξίδεψε στο Μόναχο. Οι γιατροί επέλεξαν να τον υποβάλουν σε μεταμόσχευση ήπατος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας την Τετάρτη, η κατάσταση της υγείας του κρινόταν σταθερή. Από την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είχαν συγκεντρωθεί και τα απαραίτητα χρήματα για τη νοσηλεία του.

Από το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στη Γερμανία ο 15χρονος

Ο νεαρός μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας με έντονα σημάδια αδιαθεσίας (δηλητηριασμένα μανιτάρια).

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δείκτες στο αίμα του ήταν αρκετά υψηλοί και αυτό έθεσε σε συναγερμό τους γιατρούς ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από κατανάλωση μανιταριών. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ