Με 16 μονάδες προηγείται ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από την Ρένα Δούρου που συγκεντρώνει 20,60% ενώ τρίτος έρχεται ο Γιάννης Σγουρός στην Περιφέρεια.

Με 16 μονάδες προηγείται ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης και πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου από την Ρένα Δούρου που συγκεντρώνει 20,60% ενώ τρίτος έρχεται ο Γιάννης Σγουρός στην Περιφέρεια Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με μια διαφορά που προσεγγίζει διπλάσιο ποσοστό ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προηγείται στην κούρσα για την εκλογή του Περιφερειάρχη Αττικής. Στην δεύτερη θέση και με απόσταση η Ρένα Δούρου.

Μέχρι στιγμής και με καταγεγραμμένο το 4,05% των εκλογικών τμημάτων στην Περιφέρεια, ο κύριος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 36,78%. Ενώ η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ακολουθεί με 20,60%.

Τρίτος και σε απόσταση αναπνοής από την κυρία Δούρου έπεται ο Γιάννης Σγουρός με ποσοστό 16,97%. Ενώ ακολουθούν ο Γιάννης Πρωτούλης με 8,45%, και ο Ηλίας Παναγιώταρος της «Χρυσής Αυγής».

Με πολύ μικρά ποσοστά ακολουθούν με 2,83%, ο Γεώργιος Δημητρίου, ο Θάνος Τζήμερος με 2,43% , ο Κωνσταντίνος Τουλγαρίδης με 1,80%, ο Νίκος Παπαδάκης με 1,79%, η Μαριάννα Τσίχλη με 1,52% και Ανδρέας Κούρτης με 1%.

«Να αφήσουμε πίσω όσους μας πίκραναν», ζήτησε νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Σήμερα η Αττική κάνει μια νέα αρχή» δήλωσε αμέσως μετά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. «Να αφήσουμε πίσω όσους μας πίκραναν. Φυσικά εμείς μπαίνουμε μπροστά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Να την εμπνεύσουμε και στους πολίτες της Αττικής μέσα από το έργο μας» όπως τόνισε.

Ευρωεκλογές: Τι έδειξαν τα exit poll

Στο 100% του δείγματος των exit poll η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ -σύμφωνα με την ετυμηγορία των Ελλήνων στις σημερινές ευρωεκλογές- εκτοξεύεται στις 8,5 μονάδες.

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό από 32,5-34,5% έναντι ποσοστού από 24-26% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό από 7,2-8,2%. Το ΚΚΕ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό από 5-6%, η ΧΑ από 4-5% και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου επίσης μεταξύ 4-5%. Εκπληξη και για τη Μέρα 25 του Γιάννη Βαρουφάκη που φαίνεται να συγκεντρώνει από 2,2-3,2%.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα