NewsΠΑΣΥΝΟ: 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή - Ένταξη στα Βαρέα

ΠΑΣΥΝΟ: 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή – Ένταξη στα Βαρέα

- Advertisement -

Τρίωρη στάση εργασίας κηρύσσει η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ την ερχόμενη Παρασκευή, κατηγορώντας το υπουργείο Υγείας για αδιαφορία υλοποίησης των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στα Β.Α.Ε και τη δημιουργία κλάδου Νοσηλευτών στο ΕΣΥ.

Τρίωρη στάση εργασίας κηρύσσει η ΠΑΣΥΝΟ - ΕΣΥ την ερχόμενη Παρασκευή, κατηγορώντας το υπουργείο Υγείας για αδιαφορία υλοποίησης των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στα Β.Α.Ε και τη δημιουργία κλάδου Νοσηλευτών στο ΕΣΥ. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ:

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. κηρύσσει 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, από 12:00 έως 15:00 καλύπτοντας συνδικαλιστικά τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων της σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο του διαχρονικού εμπαιγμού της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας, απέναντι στους Νοσηλευτές.

Η παγερή αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας για να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για την ένταξη των Νοσηλευτών στα Β.Α.Ε. αλλά και τη δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών στο Ε.Σ.Υ., επιβάλλει την κινητοποίηση όλων των μελών μας και την καθολική συμμετοχή στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Όλοι οι Νοσηλευτές ενωμένοι, ΑΠΑΝΤΑΜΕ:

Στον πολιτικό εμπαιγμό και τις προκλητικές δηλώσεις περί ηθικής ικανοποίησης, απαντάμε με συνδικαλιστικό αγώνα, χωρίς μικροπολιτικές παρωπίδες, όντες υπέρ του διαλόγου και
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Ένταξη των Νοσηλευτών στα Β.Α.Ε.

2. Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών του Ε.Σ.Υ.

3. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων (επικουρικού προσωπικού και Ο.Α.Ε.Δ.).

4. Μονιμοποίηση των ειδικευομένων Νοσηλευτών.

5. Χορήγηση ειδικών κινήτρων και ειδικών ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους Νοσηλευτές.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, δεν αποτελεί ημέρα γιορτής, αλλά Ημέρα Αγώνα για το Νοσηλευτικό Επάγγελμα, μέχρι να ικανοποιηθούν τα διαχρονικά αιτήματά μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ