NewsΟλοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

- Advertisement -

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας για τη Νωτιαία Mυϊκή Ατροφία (SMA), σύμφωνα με ανάρτηση τον γονιών του στο Facebook!

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας για τη Νωτιαία Mυϊκή Ατροφία (SMA), σύμφωνα με ανάρτηση τον γονιών του στο Facebook!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά», ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και όπως είναι φυσικό έγινε αμέσως viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Ο γιατρός ο οποίος έχει αναλάβει τη θεραπεία του μικρού αγοριού είναι ο Βασίλειος Δάρρας, κορυφαίος ομογενής γιατρός στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση με τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Donnerstag, 21. November 2019

Η φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Βοστώνη, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes, λίγα λεπτά αφότου αναρτήθηκε στο Facebook.

Μετά την αλληλέγγυα κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων για να βοηθήσουν έμπρακτα τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, εκείνος και η οικογένειά του αναχώρησαν για το ταξίδι της «ελπίδας» και το Boston Children’s Hospital, στην Βοστώνη, πριν μια εβδομάδα για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για Νωτιαία Mυϊκή Ατροφία (SMA).

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ κατά την αναχώρησή τους, αναρτώντας ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, επέλεξαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους ώστε ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να μπορέσει να υλοποιήσει το γεμάτο ελπίδα ταξίδι του.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!

Το χρονικό…

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα.

«Καταλάβαμε ότι ο γιος μας είχε κάποιο πρόβλημα όταν ήταν μόλις 2 μηνών, όταν άρχισε να χάνει τις κινήσεις από τα χεράκια και τα ποδαράκια του» έχουν αναφέρει παλαιότερα οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

«Μας είπαν ότι πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία. Χωρίς να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, γυρίσαμε στο σπίτι, διαβάσαμε και άνοιξε η γη και μας κατάπιε. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες, μας μίλησαν για μία νόσο η οποία έχει προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια» είχαν αποκαλύψει παλαιότερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ