Ο «αρρωστημένος» γιατρός που σκότωσε 25 άτομα με παυσίπονα

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με έναν άνδρα ο οποίος με την ιδιότητα ως γιατρός και με πολλά παυσίπονα κατηγορείται ότι σκότωσε τουλάχιστον 25 άτομα.

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με έναν άνδρα ο οποίος με την ιδιότητα ως γιατρός και με πολλά παυσίπονα κατηγορείται ότι σκότωσε τουλάχιστον 25 άτομα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο λόγος για τον Dr William Husel που κρατείται από τις αμερικανικές Αρχές ως ύποπτος για το τραγικό τέλος των 45 αυτών ανθρώπων. Οι ασθενείς είχαν την ατυχία να μεταβούν στο νοσοκομείο την ώρα που είχε βάρδια ο γιατρός – serial killer.

O 43χρονος φέρεται να σκορπούσε το θάνατο χορηγώντας υπερβολική δόση από παυσίπονα στους ασθενείς με αποτέλεσμα αυτοί να παθαίνουν σοκ και εν συνεχεία να καταλήγουν.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος

Από την πλευρά του, ο 43χρονος γιατρός δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ωστόσο τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στα χέρια τους δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Σημειώνεται, ότι ο William Husel έχει υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση προκειμένου να αποκαλυφθεί το κίνητρο των δολοφονικών του ενεργειών.

Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από επισήμανση μιας νοσοκόμας. Διαπίστωσε ότι υπερβολικά μεγάλος αριθμός ασθενών είχε υποστεί σοκ από υπερβολική δόση παυσίπονων. Με πολλούς από αυτούς να έχουν καταλήξει.

Η νοσοκόμα… έδειξε τον 43χρονο γιατρό και το νοσοκομείο τον απέλυσε, ενώ του αφαιρέθηκε ταυτόχρονα και η άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος. Την Τετάρτη (05/06) μετά την έρευνα και της αστυνομίας και τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών, συνελήφθη στο σπίτι του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ