NewsΝτουντουλάκης Νεκτάριος: Βραβείο Gold Award στον Πλαστικό Χειρουργό

Ντουντουλάκης Νεκτάριος: Βραβείο Gold Award στον Πλαστικό Χειρουργό

- Advertisement -

Με το Gold Award βραβεύτηκε ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης στην τελετή απονομής των βραβείων Medical Beauty Awards 2020 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων που σχετίζονται με την ομορφιά και την αντιγήρανση.

Με το Gold Award βραβεύτηκε ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης στην τελετή απονομής των βραβείων Medical Beauty Awards 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός κ. Νεκτάριος Ντουντουλάκης έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “καινοτόμου μη επεμβατικής θεραπείας” για τη θεραπεία HIFU MEDICAL THERAPY FOR FACE.

Πρόκειται για την καινοτόμα και επαναστατική θεραπεία μη επεμβατικού face lift όπου με μία μόνο εφαρμογή με τη χρήση υψηλής συχνότητας εστιασμένων υπέρηχων επιτυγχάνεται άμεση σύσφιξη και ανόρθωση στο περίγραμμα του προσώπου, μείωση και λείανση βαθιών ρυτίδων και λεπτών γραμμών, μείωση σε σακούλες κάτω από τα μάτια και αντιμετώπιση μαύρων κύκλων, ανύψωση των βλεφάρων, μείωση και βελτίωση του διπλοσάγονου και σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Ασφαλής τεχνολογία για άνδρες και γυναίκες

Η τεχνολογία HIFU είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, για άντρες και γυναίκες. Η τεχνολογία έχει πάρει έγκριση από τον FDA. Είναι εντελώς ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο επίπεδο πρόληψης όσο και στο επίπεδο της διόρθωσης των βλαβών που έχουν δημιουργηθεί στους ιστούς από το πέρασμα του χρόνου.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της θεραπείας αυτής, σε σχέση με όλες τις άλλες, πέρα των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων, είναι ότι βελτιώνεται για έξι μήνες μετά την κάθε εφαρμογή και διαρκεί τουλάχιστο για δύο χρόνια. Ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας καθώς και η έλλειψη οποιουδήποτε ορατού ίχνους στο πρόσωπο είναι στοιχεία αυτά την καθιστούν ιδανική δεδομένου των αναγκών και των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής.

Ο κ. Ντουντουλάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς την επιστημονική κριτική επιτροπή των Medical Beauty Awards 2020. Όπως επίσης και προς τους ασθενείς του για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που απολαμβάνει, από αυτούς, όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ντουντουλάκης «Το μεγαλύτερο βραβείο, για μένα και τους συνεργάτες μου. Είναι το χαμόγελο και η ικανοποίηση που βλέπουμε στα πρόσωπα των ασθενών μας».

Περισσότερα για το HIFU MEDICAL THERAPY FOR FACE 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ