News«Μαϊμού» γιατρός ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη - Νέο κρούσμα

«Μαϊμού» γιατρός ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη – Νέο κρούσμα

- Advertisement -

Έναν πρωτότυπο τρόπο είχε βρει για να βάζει στο χέρι τις οικονομίες ανυποψίαστων πολιτών μεγάλης ηλικίας ένας αδίστακτος απατεώνας στην Κοζάνη, που τους πλησίαζε στο δρόμο, τους συστηνόταν ως ο… παλιότερος θεράπων γιατρός τους και προσφερόταν να τους πάει στο σπίτι τους με το αυτοκίνητό του!

Εκμεταλλευόμενος την αδύναμη μνήμη και την ευπιστία τους, ο 41χρονος Έλληνας μαϊμού – γιατρός ξάφρισε τον περασμένο Φεβρουάριο συνολικά τέσσερα άτομα, τα οποίας έπεισε ότι στο παρελθόν είχε αναλάβει την ιατρική τους παρακολούθηση!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εκμεταλλευόμενος την αδύναμη μνήμη και την ευπιστία τους, ο 41χρονος Έλληνας μαϊμού – γιατρός ξάφρισε τον περασμένο Φεβρουάριο συνολικά τέσσερα άτομα. Τα έπειθε ότι στο παρελθόν είχε αναλάβει την ιατρική τους παρακολούθηση!

Έτσι, όταν έμπαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ή ξάφριζε όσα χρήματα είχαν πάνω τους την ώρα που τους έβαζε… ζώνη ασφαλείας, ή τους πήγαινε μέσα στα σπίτια τους και άρπαζε όσα χρήματα ή αντικείμενα αξίας έβρισκε!

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα αστυνομικών της Ασφάλειας, θύματά του έπεσαν τρεις γυναίκες ηλικίας 59, 80 και 81 χρόνων και ένας 86χρονος, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ