Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα σε πλοίο που έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «CRUISE OLYMPIA» μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊου, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονταν εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «CRUISE OLYMPIA» μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊου, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονταν εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για γυναίκα που ένιωσε αδιαθεσία, ενημέρωσε για την κατάσταση της και κατά τον κατάπλου του πλοίου στην Ηγουμενίτσα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας λίγο πριν τις 13:30. Το περιμένουν κλιμάκια της Διεύθυνσης Υγείας της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «tempo24», ο επιβάτης από το «CRUISE OLYMPIA» αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ενδιάμεσος σταθμός του δρομολογίου). Παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επόπτες δημόσιας υγείας θα δώσουν οδηγίες στους επιβάτες και το πλήρωμα. Στην περίπτωση που το κρούσμα επιβεβαιωθεί τότε θα ληφθούν μέτρα για όλους. Μέχρι στιγμής δεν εξετάζεται το σενάριο το πλοίο να τεθεί σε καραντίνα.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήδη αποσταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ δείγμα του “ύποπτου” ασθενή.

Υπενθυμίζεται το ΠΓΝ Ιωαννίνων έχει οριστεί ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Βασικό είναι Πανεπιστημιακό ΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», στο Ρίο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ