NewsΚορωνοϊός: Βρέφος 3,5 μηνών θετικό στον ιό -Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Βρέφος 3,5 μηνών θετικό στον ιό -Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

- Advertisement -

Ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των γονέων του.

Ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των γονέων του.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Λόγος της Πέλλας», ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Από το Σάββατο, σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας ακόμα νεαρός από την Εδεσσα. Η κατάσταση του ανδρός επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες. Χθες, ανακοινώθηκαν επιπλέον τέσσερα κρούσματα στην Έδεσσα. Η πλειοψηφία των ασθενών αφορά ηλικίες από 20-30 ετών.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως μια 37χρονη θετική στον ιό γέννησε στο «Αττικόν». Στις αρχές του Αυγούστου ακόμα μια γυναίκα με κορωνοϊό είχε φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο «Ιπποκράτειο».

Κορωνοϊός: 37χρονη θετική στον ιό γέννησε στο «Αττικόν»

Γυναίκα θετική στον κορωνοϊό γέννησε την Κυριακή ένα αγοράκι στη Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η γυναίκα είναι 37 ετών, πρωτοτόκος, βρισκόταν στην 37η+5 εβδομάδα κύησης. Παρακολουθείτο στη Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα».

Η επίτοκος παραπέμφθηκε σήμερα στο πρωί στις 08.00 πμ στη Γ’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ, μετά από συνεννόηση με το Εθνικό Κέντρο Υπηρεσιών Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Υποβλήθηκε χθες σε έλεγχο για λοίμωξη Covid-19 στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου για καισαρική τομή, λόγω ενδομήτριας καθυστέρησης της ανάπτυξης του εμβρύου. Η γυναίκα ήταν ασυμπτωματική. Στις 12.30 έγινε καισαρική τομή. Η μητέρα και το αγοράκι, βάρους γέννησης 2.630 γραμμαρίων, είναι σε άριστη κατάσταση. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και το νεογνό μεταφέρθηκε στη μονάδα πρόωρων νεογνών για παρακολούθηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ