NewsΚορωνοϊός: Κατέληξαν ακόμα 5 ασθενείς λόγω Covid-19 σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Κατέληξαν ακόμα 5 ασθενείς λόγω Covid-19 σε λίγες ώρες

- Advertisement -

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς σήμερα, κατέληξαν άλλοι πέντε συνάνθρωποι μας,

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς σήμερα, κατέληξαν άλλοι πέντε συνάνθρωποι μας,

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Έτσι, συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα κορωνοϊό, ανέρχονται σε 517. Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως, έφυγε από τη ζωή, μία 85χρονη που κρίθηκε να αναγκαίο να διασωληνωθεί, πριν καταλήξει σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο» του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα σήμερα, ένας 91χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» χωρίς να υπάρχει αναφορά ωστόσο σε υποκείμενα νοσήματα. Επίσης, ακόμη ένας 83χρονος με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κατέληξε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» ενώ έχουν καταγραφεί ακόμη δύο θάνατοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Πρόκειται για έναν 87χρονο που νοσηλευόταν στο «Ασκληπιείο Βούλας» και έναν 79χρονο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». Κατά πληροφορίες και οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ