NewsΚοροναϊός: Αλαλούμ με τους νεκρούς, έξι τελικά οι νεκροί στην Ιταλία

Κοροναϊός: Αλαλούμ με τους νεκρούς, έξι τελικά οι νεκροί στην Ιταλία

- Advertisement -

Καλπάζει ο κοροναϊός στην Ιταλία αλλά και ο πανικός, με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης από λάθος να υπολογίζουν επτά τους νεκρούς, ενώ είναι έξι τελικά.

Καλπάζει ο κοροναϊός στην Ιταλία αλλά και ο πανικός, με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης από λάθος να υπολογίζουν επτά τους νεκρούς, ενώ είναι έξι τελικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Πολιτική Προστασία της Ιταλίας διευκρίνισε πριν από λίγο ότι από λάθος, νωρίτερα, μεταδόθηκε η είδηση του θανάτου μιας ηλικιωμένης ασθενούς στην πόλη Κρέμα της Βόρειας Ιταλίας με ογκολογικά προβλήματα.

Κατά συνέπεια, οι νεκροί από την επιδημία που προκαλεί ο κοροναϊός στη χώρα, μέχρι αυτή την στιγμή είναι έξι και όχι επτά.

Το τελευταίο θύμα, είναι ένας άνδρας 84 ετών από την ευρύτερη περιοχή στο Μιλάνο.

Τα κρούσματα του κοροναϊού στην γειτονική χώρα έχουν φθάσει τα 230.

Οι απώλειες του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου του Μιλάνου έφτασαν το 6%. Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται, τέλος, στις σιδηροδρομικές συνδέσεις σε όλη την χώρα, εξαιτίας και ελέγχων που πραγματοποιούνται στους επιβάτες, από τις ιατρικές αρχές.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιρικές ομάδες ζητούν να παίξουν τα επόμενα ματς στον ιταλικό Βορρά κεκλεισμένων των θυρών.

Και σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, τέλος, κλέφτες άρχισαν να παρουσιάζονται σε σπίτια ηλικιωμένων, λέγοντας ότι πρέπει να επισκεφθούν τους πολίτες. “Μην ανοίγετε σε κανέναν”, λέει σε έκκλησή του ο Ερυθρός Σταυρός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ