NewsΕκστρατεία κατά του καπνίσματος: Μη γίνεις Ήρωας πάρε μια Ανάσα Ζωής

Εκστρατεία κατά του καπνίσματος: Μη γίνεις Ήρωας πάρε μια Ανάσα Ζωής

- Advertisement -

Με τηλεοπτικό spot, του οποίου η προβολή ξεκίνησε την 31η Μάϊου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, άρχισε η ενημερωτική εκστρατεία «ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με τη στήριξη της Johnson & Johnson.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Μη γίνεις ήρωας», πάρε μία «Ανάσα Ζωής» είναι το δημιουργικό σκεπτικό και το μήνυμα της διαφημιστικής ταινίας, διάρκειας 35 δευτερολέπτων, μέσω της οποίας γυναίκες και άνδρες 35-64 ετών-πρώην και νυν καπνιστές- καλούνται να διακόψουν το κάπνισμα και να κάνουν προληπτική εξέταση για την υγεία του πνεύμονα, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. (Johnson)

«Η προσπάθεια αυτή αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα μίας σημαντικής κοινωνικής πρωτοβουλίας που έχει στόχο να ενημερώσει τους πολίτες να φροντίσουν την υγεία τους με τη διακοπή του καπνίσματος και να προστατεύσουν τη ζωή τους κάνοντας την προληπτική εξέταση. Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ο καρκίνος που σκοτώνει τους πιο πολλούς συμπολίτες μας. Θέλουμε να αναστρέψουμε αυτή τη θλιβερή στατιστική, θέλουμε όλοι να είναι ενήμεροι ότι μπορούν να κόψουν το κάπνισμα, αλλά και ότι υπάρχει ζωή στην έγκαιρη διάγνωση», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Ελευθέριος Ζέρβας.

Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό 

Ο Γρηγόρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Βαλκάνιων και Ισραήλ, Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα, δήλωσε υπερήφανος για τη συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό το τόσο σημαντικό κοινωνικό εγχείρημα. «Η δημόσια υγεία, η προσπάθεια να σωθεί έστω και μία ανθρώπινη ζωή είναι το πιο δυνατό κίνητρο. Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό και χρόνια τώρα από τη δική μας πλευρά συνεισφέρουμε με καινοτομία, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φυσικά με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, όπως η «ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ».

Παρακολουθείστε το τηλεοπτικό σποτ, «Μη Γίνεις Ήρωας», Πάρε μια «ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» (https://www.youtube.com/watch?v=cyKs6DFNCZc) και επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες, την ειδικά διαμορφωμένη ενημερωτική ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://anasa-zwis.gr/.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ